Inschrijftermijn kandidaat dorpsdichter Putten verlengd tot eind april

Gepubliceerd op: 6 april 2020 10:30

De Bibliotheek Noordwest Veluwe is begin maart namens de gemeente Putten een zoektocht gestart naar een dorpsdichter voor de gemeente Putten. De eerste reacties stroomden al gauw binnen, maar door al het nieuws rondom het Corona-virus is de inschrijfmogelijkheid wellicht even aan je aandacht ontsnapt. Maar niet getreurd, er is besloten de inschrijftermijn te verlengen tot 30 april.

Aanmelden
Klim daarom gauw alsnog in je pen en meld je vóór 30 april aan als kandidaat voor het dorpsdichterschap door een korte motivatiebrief en twee eigen gedichten in te sturen naar jack.vanzundert@bibliotheeknwveluwe.nl.

De gedichten mogen uit maximaal 25 regels bestaan. Eén gedicht moet gaan over een onderwerp naar eigen keuze, zo lang het maar betrekking heeft op Putten. Het tweede gedicht moet gaan over het dorpsdichterschap

Voor nadere informatie over het dorpsdichterschap, de procedure en/of aanmeldingen kun je contact opnemen met Jack van Zundert van de Bibliotheek Noordwest Veluwe: jack.vanzundert@bibliotheeknwveluwe.nl.