Bibliotheek gesloten: wel afhalen en bezorgen mogelijk!

Gepubliceerd op: 15 december 2020 17:15

De komende weken kun je gewoon bij ons je boeken ophalen en inleveren. Het zelf boeken uitzoeken en verblijven, evenals het gebruik maken van de werk- en studeerplekken, in onze vestigingen is helaas niet mogelijk tot minstens 19 januari om verspreiding van Corona tegen te gaan. Als je zoveel mogelijk thuis wil of moet blijven, maak dan gebruik van onze bezorgservice. Niemand hoeft tijdens en na de feestdagen zonder lees- en denkstof te zitten. Ga naar onze website of bel en maak gebruik van onze diensten!

Zelf boeken afhalen of laten bezorgen
Via onze website, de Iguana app of telefonisch kun je boeken reserveren. Wij sturen je een berichtje zodra ze voor je klaarstaan, zodat jij ze op kunt halen in onze AfhaalBieb.

Heb je nog materialen in huis? Geen probleem! Alle materialen die een inleverdatum hebben tussen 15 december en 19 januari zijn automatisch met 5 weken verlengd.

Kun je of wil je liever de deur niet uit vanwege Corona of een andere reden? Maak dan gebruik van de BezorgBieb en laat de boeken thuis bezorgen. Deze service is gratis voor onze leden!

Digitaal lezen
De fysieke activiteiten die de Bibliotheek organiseert gaan helaas niet door. Gelukkig biedt de Bibliotheek ook veel online diensten aan. Voor jong Ă©n oud! Maak bijvoorbeeld eens kennis met luisterboeken of e-books. De online Bibliotheek beschikt over meer dan 4100 luisterboeken en ruim 30.000 e-books. Of maak gebruik van de TijdschriftenBieb en lees je favoriete tijdschrift online.

Vragen?
Wil je meer informatie over de bovenstaande diensten dan kun je op onze website kijken, een e-mail sturen aan info@bnwv.nl of bellen met 085-2733575. Ook zijn we bereikbaar op Twitter, Facebook en Instagram.

Ben je nog geen lid van de Bibliotheek, maar wil je toch gebruik maken van onze dienstverlening. Ook dan kunnen we je helpen. Een lidmaatschap is eenvoudig geregeld.