de Digital Hangout

In onze Bibliotheek vind je veel vernieuwende technologie. We laten zien hoe de nieuwste devices en apps werken. We geven ze een podium in het AppCamp of in de Digital Hangout. De Bibliotheek is laagdrempelig, iedereen kan bij ons terecht om te experimenteren en te leren over media.

AppCamp

In ons AppCamp kun je de coolste apps uitproberen. Er zijn hololenzen, multitouch tafels, Augmentend en Virtual Reality. Je mag gebruik maken van smartphones, interactieve boeken, gaming, 360 graden camera’s en robots. 

En er zijn natuurlijk iPads. Een iPad is een camera, maar ook een filmstudio. Het is een prachtig middel om zelf te leren en te ervaren wat er bij film maken komt kijken. Er is dus ook film, fotografie én animatie.  

Foto's van de Digital Hangout

Workshops: spelen met de nieuwste technologische snufjes!

De Digital Hangout organiseert verschillende Mediaworkshops voor jongeren! Je bent van harte welkom.
Houd de agenda in de gaten voor alle activiteiten.

Agenda van de Digital Hangout

 1. de Digital Hangout - TechFestival

  Op zaterdag 15 september vind je in de Digital Hangout in de Bibliotheek van Harderwijk de nieuwste snufjes op het gebied van elektronica, software en robots. Ons Digital Hangout TechFestival is een dag...

  Van 11:00 tot 14:00

  Bibliotheek Harderwijk

  za 15 sep

 2. Speel het online spel Codewoord in de Digital Hangout

  Kom in de Digital Hangout in de Bibliotheek Ermelo het online spel ‘Codewoord’ spelen en laat je hersenen kraken! Dit spel is speciaal voor de Kinderboekenweek gemaakt.

  Van 15:30 tot 17:00

  Bibliotheek Ermelo

  vr 05 okt

 3. Maak een Selfie Stick(er) met je BFF of Mattie

  Kom in de Kinderboekenweek naar de Digital Hangout van de Bibliotheek Putten en maak een Selfie Stick(er) met je Mattie of BFF.

  Van 15:30 tot 17:00

  Bibliotheek Putten

  vr 05 okt

 4. Speel het online spel Codewoord in de Digital Hangout

  Kom in de Digital Hangout in de Bibliotheek Harderwijk het online spel ‘Codewoord’ spelen en laat je hersenen kraken! Dit spel is speciaal voor de Kinderboekenweek gemaakt.

  Van 15:30 tot 17:00

  Bibliotheek Harderwijk

  vr 12 okt

 5. Maak een Selfie Stick(er) met je BFF of Mattie

  Kom in de Kinderboekenweek naar de Digital Hangout van de Bibliotheek Ermelo en maak een Selfie Stick(er) met je Mattie of BFF.

  Van 15:30 tot 17:00

  Bibliotheek Ermelo

  vr 12 okt

 6. de Digital Hangout – Kom erbij!

  Samenwerken is super belangrijk in de 21e eeuw! Op zaterdag 13 oktober kun je, speciaal voor de Kinderboekenweek, in de Digital Hangout in de Bibliotheek van Nunspeet samen met je vriendje, vriendinnetje,...

  Van 12:30 tot 14:30

  Bibliotheek Nunspeet

  za 13 okt

Meer