AppCamp voor volwassenen

Elke dag komen er honderden apps bij in alle soorten en maten. Hoe een keuze te maken uit de honderdduizenden apps die er zijn voor de smartphone en tablet? We helpen je een handje met een selectie van de beste en leukste apps.

E-books lezen op je tablet of smartphone: een overzicht van handige apps

E-books lezen gaat het fijnst op een echte e-reader. Smartphones en tablets bieden echter veel meer leesmogelijkheden dankzij lees-apps. Er zijn talloze apps voor tablets en smartphones beschikbaar in de verschillende appwinkels. Zo geniet je met een smartphone of tablet van luisterboeken, krijg je tips over leuke boeken, lees je strips en nog veel meer.

Het beste van Androidapps 2016: dit mag je niet missen

Dit zijn volgens Droidapp en Androidplanet de beste apps van dit moment. Het grote voordeel (en misschien tegelijkertijd wel nadeel) aan Android is de enorme keuze aan apps!

De beste en leukste apps

Hoe een keuze te maken uit de honderdduizenden apps die er zijn voor de smartphone en tablet? De Consumentenbond helpt met een selectie van de beste en leukste apps. Hieronder een selectie van de maanden november en december 2017.

De 21 beste gratis apps voor op reis

Zeg die zware Lonely Planet, landkaarten, reisbrochures en het omrekenen van valuta maar gedag. Het AD zet de 21 beste gratis reisapps voor iPhone en Android voor je op een rijtje.

Dit zijn volgens Apple de beste apps van 2016

Apple heeft traditiegetrouw de lijst met ‘beste’ apps en games van het jaar bekendgemaakt. 

Apps van de bibliotheek

De Bibliotheek heeft een divers aanbod van gratis apps, voor leden en niet-leden. Handig en makkelijk. Zo kun je eenvoudig je boeken verlengen en reserveren, zonder internetverbinding e-books lezen en nog veel meer.

Apps voor senioren

Een selectie van handige apps voor senioren.