e-books only klein

Met het e-books only abonnement klein kun je 6 e-books lenen per jaar. Ideaal om kennis te maken met het lezen van e-books.

De online Bibliotheek bevat nu meer dan 30.000 e-books. Het aanbod e-books wisselt, zodat je steeds verrassende titels kunt lenen.
Met het e-books only abonnement klein ben je alleen lid van de online Bibliotheek. Daarmee heb je op www.onlinebibliotheek.nl toegang tot e-books en luisterboeken.

• Toegang tot meer dan 30.000 e-books
  • 6 e-books lenen per jaar met een leentermijn van 3 weken

Sluit het e-books only abonnement klein af voor slechts € 21,- per jaar.
Wil je meer e-books lenen, dan kun je beter kiezen voor het reguliere e-books only abonnement.

Wil je toch ook gewoon papieren boeken erbij lenen, sluit dan het reguliere abonnement 18+ af, want dan heb je beide mogelijkheden.

Wil je uitleg over dit abonnement of over de werking van de e-books op je apparaten, vraag er dan naar bij één van onze vestigingen of kijk op www.onlinebibliotheek.nl/e-books

Je kunt je inschrijven voor dit abonnement in één van de vestigingen van Bibliotheek Noordwest Veluwe.

Lees ook: