e-books basis

Met het e-books basis abonnement kun je jaarlijks 6 e-books en 6 luisterboeken lenen. Ideaal om kennis te maken met het lezen van e-books!

Word lid van de bieb!

De online Bibliotheek bevat nu meer dan 30.000 e-books en 7500 luisterboeken. Het aanbod van de e-books en luisterboeken wisselt, zodat je steeds verrassende titels kunt lenen. Met het e-books only basis abonnement word je lid van de Bibliotheek Noordwest Veluwe en van de Online Bibliotheek. Daarmee heb je op www.onlinebibliotheek.nl toegang tot e-books en luisterboeken.

  • Toegang tot meer dan 30.000 e-books en 7500 luisterboeken.
  • 6 e-books en 6 luisterboeken lenen per jaar met een leentermijn van 3 weken.

Sluit het e-books basis abonnement af voor slechts € 21,- per jaar. Wil je meer e-books en luisterboeken lenen, dan past het e-books uitgebreid abonnement wellicht beter bij jou. Wil je toch ook gewoon bij de bibliotheekvestiging boeken uitzoeken en lenen, sluit dan het reguliere abonnement 21+ af. Met dit abonnement geniet je van alle online voordelen en de voordelen van onze eigen bibliotheekvestigingen.

Wil je uitleg over dit abonnement of over de werking van de e-books op je apparaten, informeer dan bij een van onze vestigingen of kijk op www.onlinebibliotheek.nl/e-books. Je kunt je inschrijven voor dit abonnement in één van de vestigingen van Bibliotheek Noordwest Veluwe.

Lees ook:

Algemene voorwaarden

Tarieven

Privacy statement