Je bent van harte welkom in de 'AnderhalvemeterBieb' in Elspeet, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten. Dit houdt in dat je zelf weer boeken mag uitzoeken en inleveren in de Bibliotheek. Natuurlijk wel onder bepaalde voorwaarden om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat we stap voor stap weer gebruik kunnen maken van de Bibliotheek.

Veiligheid staat voorop, dus alle regels van het RIVM worden in acht genomen. Wij zorgen voor jouw veiligheid, maar ook voor de gezondheid van onze medewerkers.

Voorwaarden en richtlijnen

Om de 1,5mtr-richtlijn aan te houden, kunnen er maar beperkt mensen tegelijk binnen zijn. Daarom hebben we de volgende richtlijnen:

• Kom bij voorkeur alleen
  • Kom alleen als je geen gezondheidsklachten hebt.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Neem geen boeken mee die zojuist ingeleverd zijn. Deze staan nog 36 uur in quarantaine, daarna zetten wij ze weer voor je klaar in de schappen.

Je kunt in deze fase wel gebruik maken van:

• Zelf materialen uitzoeken om te lenen
  • Catalogus PC
  • Internetwerkplek voor 30 min
  • Printer / kopieermachine
  • Pinstation
  • Self service apparatuur
  • Studiewerkplekken

Je kunt in deze fase geen gebruik maken van:

• De koffieautomaat
  • Toiletten