Makkelijke leesboeken 12-18 jaar

Lezen met dyslexie

Resultaat 51 - 57 (van 57)

Weergaveopties:

 • Uitgeverij Eenvoudig Communiceren Het schemerhuis

  Jay (15) en zijn zus Johanna (14) ontdekken op weg naar school een nieuwe weg. Er staan veel braamstruiken langs. Ze eten van de heerlijke bramen. Daardoor gebeuren er vreemde dingen. Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden. Vanaf ca. 12 jaar.

  Gedrukt boek

 • Uitgeverij Eenvoudig Communiceren Liever groen

  Elza gaat van de havo naar het vmbo. Ze hoopt dat ze niet meer gepest zal worden omdat ze niet goed kan leren. Maar dan wordt ze daar gepest met haar rijke ouders. Gelukkig leert ze Leila kennen. Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden. Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

 • Uitgeverij Eenvoudig Communiceren Geheim transport

  Abel is op vakantie in Spanje. Hij moet van twee mannen wapens smokkelen. Kan hij aan de mannen ontsnappen? Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden. Vanaf ca. 12 jaar.

  Gedrukt boek

 • Uitgeverij Eenvoudig Communiceren Weg van jou; verliefd op een vluchteling

  Owen en Jaap uit klas 2C nemen vluchtelinge Selda op in hun bandje. Owen wordt verliefd op haar, maar Selda moet terug naar Baskistan. Verhaal in korte zinnen en gemakkelijke woorden. Vanaf ca. 12 jaar.

  Gedrukt boek

 • Uitgeverij Eenvoudig Communiceren Een weekend alleen

  De moeder van Roos is een weekend weg. Roos (15) nodigt haar vriendinnen Karin en Ellen uit. Ze nemen twee jongens mee. Roos is hier niet blij mee. Maar wat moet ze doen? Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden. Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

 • Uitgeverij Eenvoudig Communiceren Hartendief

  Fien is verdrietig. Haar vriendje heeft het uitgemaakt. Nu gaat Fien veel met Nina op stap. Nina durft alles. Maar is ze wel een goede vriendin? Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden. Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

 • Cavan Scott EN Alastair Aiken Ali-A game on!

  Tijdens de presentatie van een nieuwe game verandert iedereen plots in een alien. Gamer Ali-A en zijn hondje Eevee moeten de game in om de eindbaas te verslaan. Kunnen ze hun vrienden redden? Vanaf ca. 12 jaar.

  Gedrukt boek

Paginanavigatie