Contributienota via email

Vanaf dit jaar valt de jaarlijkse contributienota niet meer op de deurmat van onze leden, maar komt hij in een e-mail in de inbox. Met een klik op de betaallink om het bedrag te voldoen, is men weer verzekerd van een jaar lang genieten van alle boeken, luisterboeken, e-books en andere materialen van de Bibliotheek.

Goed voor milieu en lage kosten
We bieden hiermee meer gemak, meer snelheid en het draagt ook nog eens bij aan een gezond leefmilieu doordat er geen bomen onnodig gekapt worden. Online betalen is dus duurzamer en zorgt ervoor dat we samen de abonnementskosten zo laag mogelijk kunnen houden!

iDEAL is gebaseerd op internet- en mobiel bankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als online bankieren. De mail wordt verzonden door PayByLink. Dit is het bedrijf dat betalen via een e-mail met daarin een betaallink via iDEAL aanbiedt. De Bibliotheek is met dit bedrijf een samenwerking aangegaan.

Hoe verloopt het betaalproces?

  • U ontvangt een e-mailbericht voor de jaarcontributie.
  • In deze e-mail is een knop opgenomen ‘Betaal met iDEAL’.
  • Klik op deze knop en uw persoonlijke webpagina verschijnt.
  • Kies uw bank en bevestig de overmaking via iDEAL.
  • Tot slot ontvangt u de bevestiging ‘Betaling geslaagd’.

Meer weten?
Neem dan contact op met het secretariaat, telefoon 085-273 3575 (keuze 2) of stel uw vraag via het contactformulier. Natuurlijk kunt u ook de vraag stellen aan een medewerker in uw eigen Bibliotheekvestiging.

Wil je weten of je e-mailadres voor het ontvangen van de digitale nota nog actueel is? Controleer HIER je e-mailadres.

De Bibliotheek werkt samen met