Herinrichting Bibliotheek Nunspeet

Omdat de ontwikkelingen in onze dienstverlening enorm veranderen, moet de inrichting van onze Bibliotheken daarin ook mee. Bibliotheek Nunspeet is al één van onze meest mooie en ruime locaties, maar verdient toch een echte make-over om ook in die veranderende dienstverlening mee te kunnen.

In verband met de herinrichting is Bibliotheek Nunspeet GESLOTEN VAN 1 t/m 15 SEPTEMBER 2018.

 

Praktische informatie

We snappen dat deze herinrichting tijdens de sluitingsdagen overlast oplevert voor de vaste klanten en bezoekers van Bibliotheek Nunspeet. Daarom hopen we u hieronder informatie te geven, zodat u er zo min mogelijk last van heeft.

Reserveringen
Tijdens de sluitingsdagen van Bilbiotheek Nunspeet is er geen mogelijkheid om daar uw gereserveerde materialen op te halen. Hieronder kunt u daar meer over lezen:

  • Reserveringen die u invoert vanaf nu: U kunt er voor kiezen een andere afhaallocatie te kiezen. Zo niet, dan zijn reserveringen vanaf 17 september (of eventueel later) beschikbaar in Bibliotheek Nunspeet.
  • Reserveringen waarvan u heeft vernomen dat ze voor u klaarstaan in Bibliotheek Nunspeet: deze moeten voor 1 september opgehaald worden, anders zijn ze pas na 17 september weer beschikbaar in Bibliotheek Nunspeet.
  • Reserveringen die u voor Bibliotheek Nunspeet heeft aangevraagd en u na 31 augustus bericht krijgt dat ze klaarstaan: deze reserveringen zijn vanaf 17 september af te halen in Bibliotheek Nunspeet.

 

Herinrichting

Klik HIER voor nieuws/foto's van de werkzaamheden van voor, tijdens en na herinrichting.

 

Officiële heropening

Op zaterdag 22 september sluiten we de periode van herinrichting af en wordt om 10.00 uur de Bibliotheek in Nunspeet officieel heropend door Gert van den Berg wethouder en loco-burgemeester van Nunspeet.
Bent u benieuwd naar de vernieuwde Bibliotheek en de nieuwe faciliteiten? Dan bent u van harte uitgenodigd!

Bezoekers kunnen vanaf 17 september al weer in de Bibliotheek terecht.