multi-touch tafel

In onze vestigingen Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten kun je gebruik maken van de Multi-touch Tafel. Op de Multi-touch tafel staan meerdere educatieve apps met informatie en spelletjes.

De Multi-touch tafel heeft een interactief aanraakscherm dat door meerdere personen tegelijkertijd kan worden bediend. Er kan dus door meerdere personen tegelijk gebruik gemaakt worden van de Multi-touch tafel. Erg leuk om samen de apps op de Multi-touch tafel te ontdekken.

Op onze tafels staat een vaste selectie van apps. Ook staan er gedurende het jaar speciale thema-apps op de tafel, bijvoorbeeld tijdens de Kinderboekenweek of Nederland Leest.

Je kunt gratis gebruik maken van de Multi-touch tafel. Voor vragen over het gebruik helpen de medewerkers van onze bibliotheek je graag. 

Probeer de tafel eens uit bij een volgend bezoek aan onze bibliotheek!

 

Organisaties die de bezoekers van de Bibliotheek over hun programma en diensten willen informeren, kunnen daarvoor ruimte krijgen op de Multi-touch tafel. Hiervoor kunnen ze contact opnemen met martijn.bakker@bibliotheeknwveluwe.nl