Resultaat 1 - 10 (van 55)

• Kinderjury 2021 – De lezersprijs van de Kinderboekenweek

2 maart 2021

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Dan vorm jij samen met de rest van de Nederlandse kinderen de Kinderjury! Kies jouw favoriete boek uit 2020. Jullie bepalen met elkaar welk boek de Prijs van de Kinderjury in ontvangst mag nemen. De Kinderjury wordt toegekend in twee leeftijdscategorieën, van 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar.

Bekijk details van Kinderjury 2021 – De lezersprijs van de Kinderboekenweek

• Avond van het Boek - online

25 februari 2021

De Nacht van de Literatuur en de Bibliotheek Eemland organiseren op zaterdagavond 13 maart een bijzondere literaire avond, online te volgen via een livestream: 'de Avond van het Boek' met Marieke Lucas Rijneveld en Hanna Bervoets.

Bekijk details van Avond van het Boek - online

• Lezing door taalmeester Wim Daniëls in Veluvine

16 februari 2021

Wim Daniëls, bekend van zijn boeken en optredens op radio en tv, komt donderdag 6 mei naar Nunspeet. Taalmeester Daniëls vertelt op luchtige en toegankelijke wijze over onze taal, zijn schrijverschap en boeken. Vol humor en ook nog eens heel leerzaam! Dat wordt genieten in Veluvine in een exclusieve, intieme setting in het theater.

Bekijk details van Lezing door taalmeester Wim Daniëls in Veluvine

• Leonore van Zeeburg wint de voorleeswedstrijd in Nunspeet

12 februari 2021

Leonore van Zeeburg van de Immanuelschool uit Nunspeet heeft vanavond de plaatselijke voorleeswedstrijd die Bibliotheek Noordwest Veluwe georganiseerd heeft gewonnen.

Bekijk details van Leonore van Zeeburg wint de voorleeswedstrijd in Nunspeet

• Anouk Kok wint de voorleeswedstrijd in Harderwijk

12 februari 2021

Anouk Kok van basisschool C.B.S. de Bron uit Harderwijk heeft vanavond de plaatselijke voorleeswedstrijd gewonnen die Bibliotheek Noordwest Veluwe georganiseerd heeft.

Bekijk details van Anouk Kok wint de voorleeswedstrijd in Harderwijk

• Amber van Eikenhorst wint de voorleeswedstrijd in Putten

8 februari 2021

Amber van Eikenhorst van de Gabrielschool Putten heeft afgelopen zaterdagmiddag de plaatselijke voorleeswedstrijd die Bibliotheek Noordwest Veluwe georganiseerd heeft gewonnen.

Bekijk details van Amber van Eikenhorst wint de voorleeswedstrijd in Putten

• Isabel Berkhof wint de Ermelose voorleeswedstrijd!

8 februari 2021

Isabel Berkhof van basisschool Prins Willem Alexander school uit Ermelo heeft de plaatselijke voorleeswedstrijd gewonnen. Deze voorleeswedstrijd wordt ieder jaar door Bibliotheek Noordwest Veluwe georganiseerd in alle gemeenten.

Bekijk details van Isabel Berkhof wint de Ermelose voorleeswedstrijd!

• Bibliotheek biedt gratis digitale workshops aan in de voorjaarsvakantie

5 februari 2021

Speciaal voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar biedt de Bibliotheek Noordwest Veluwe deze voorjaarsvakantie allerlei leuke en leerzame workshops aan. Ontwerpen, knutselen en verdiepen in techniek: het kan allemaal in het Digilab.

Bekijk details van Bibliotheek biedt gratis digitale workshops aan in de voorjaarsvakantie

• Aangepaste openingstijden bibliotheek i.v.m. avondklok

25 januari 2021

In verband met de avondklok is de AfhaalBieb in Nunspeet en Putten tijdens de avondopenstelling op donderdag een half uurtje eerder gesloten. Gelukkig hoef je niet zonder leesvoer te zitten want ook online kun je genieten van ons ruime aanbod. Ontdek bijvoorbeeld eens onze luisterboeken, e-books of online cursussen.

Bekijk details van Aangepaste openingstijden bibliotheek i.v.m. avondklok

• De Bibliotheek luidt Nationale Voorleesdagen in met speciaal voorleesontbijt

18 januari 2021

De Nationale Voorleesdagen zijn vandaag begonnen. Ieder jaar luidt de Bibliotheek deze feestelijke dagen in met een voorleesontbijt. Zo ook dit jaar: in de hele regio genoten kleuters vanochtend van het prentenboek ‘Coco kan het!’ tijdens een wel heel bijzonder voorleesontbijt.

Bekijk details van De Bibliotheek luidt Nationale Voorleesdagen in met speciaal voorleesontbijt