Resultaat 1 - 10 (van 65)

• Bibliotheek Putten nu 7 dagen per week open Bekijk details

27 juli 2021

Met de nieuwe Open+ technologie had de Bibliotheek Putten vorig jaar al een grote primeur te pakken. Als eerste bieb in Nederland werd hier het Open+ abonnement geïntroduceerd, waarmee klanten ook buiten openingstijden de bieb kunnen bezoeken. Vanwege de positieve reacties uit de buurt en met het oog op de coronamaatregelen, hebben we in samenspraak met de gemeente besloten Open+ te verruimen naar 7 dagen in de week.

Bekijk details van Bibliotheek Putten nu 7 dagen per week open

• Gratis genieten van luisterboeken en e-books Bekijk details

29 juni 2021

Lekker op het strand of tijdens het reizen een boek lezen of luisteren deze zomer. Je hebt er eindelijk weer tijd voor! Bibliotheek Noordwest Veluwe helpt alle jongeren graag om de mooiste verhalen te beleven deze zomer. Daarom kan iedereen tot 18 jaar deze zomer meedoen aan de zomeractie Boek ’n Trip.

Bekijk details van Gratis genieten van luisterboeken en e-books

• Taalcafe Harderwijk weer open! Bekijk details

15 juni 2021

Taalcafé Harderwijk opent na een lange tijd eindelijk weer zijn deuren. Iedereen die wil oefenen met de Nederlandse taal kan weer een kop koffie of thee komen drinken in de Kiekmure op woensdagochtend van 9.30 – 11.30 uur en donderdagavond van 19.00 – 21.00 uur.

Bekijk details van Taalcafe Harderwijk weer open!

• Landelijke BoekStartdag Bekijk details

15 juni 2021

Op zaterdag 19 juni vindt de eerste landelijke BoekStartdag plaats. Tijdens BoekStartdag besteden we extra aandacht aan lezen met hele jonge kinderen en willen we ouders met jonge kinderen het plezier van voorlezen meegeven.

Bekijk details van Landelijke BoekStartdag

• Vind een gouden waardebon en win een zomertas! Bekijk details

8 juni 2021

Je boeken reserveren loont deze zomer - De vakantie staat voor de deur en dat betekent: eindelijk tijd om meer te lezen. Om iedereen op weg te helpen, lanceert de Bibliotheek Noordwest Veluwe de hele zomer lang Zomerlezen.

Bekijk details van Vind een gouden waardebon en win een zomertas!

• Spacebuzz Bekijk details

2 juni 2021

Honderdvijftig basisschoolleerlingen van vijf Puttense scholen maken op vrijdag 11 juni een ruimtereis. In een nagebouwde raket, de SpaceBuzz, ervaren ze dankzij de nieuwste Virtual Reality (VR) technologieën hoe de aardbol er van een afstand uitziet.

Bekijk details van Spacebuzz

• Telefonisch OV-spreekuur Bekijk details

1 juni 2021

​Bent u 55+ en heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur en bel 038 – 303 70 10.

Bekijk details van Telefonisch OV-spreekuur

• Avond met Bart en Splinter Chabot Bekijk details

27 mei 2021

Bibliotheek Noordwest Veluwe en Village People ontvangen donderdagavond 24 juni vader Bart en zijn zoon Splinter Chabot in de culturele broedplaats MESS in Harderwijk. Het vraaggesprek met Bart en Splinter Chabot staat onder leiding van presentator Hans Goedkoop.

Bekijk details van Avond met Bart en Splinter Chabot

• Digitale ondersteuning in de bibliotheek gaat weer van start Bekijk details

19 mei 2021

Nu de coronamaatregelen versoepelen is er weer ruimte om mensen te helpen die graag een wat extra hulp krijgen bij het omgaan met de computer. Of het nu gaat over veilig internetbankieren, de belastingaangifte of gewoon een leuke mail met foto versturen, onze vrijwillige digicoaches helpen je graag verder op weg.

Bekijk details van Digitale ondersteuning in de bibliotheek gaat weer van start

• Winnaar Minecraft challenge #11 Bouw een raket! Bekijk details

4 mei 2021

De prijswinnaar van Minecraft Challenge #11 - Bouw een Raket! is de dolgelukkige en trotse Floor (10) uit Nunspeet. Floor heeft haar prijs inmiddels op kunnen halen in de bibliotheek van Nunspeet. Er hebben zich 11 deelnemers opgegeven om mee te doen.

Bekijk details van Winnaar Minecraft challenge #11 Bouw een raket!