Workshop Vinylsnijden in Bibliotheek Nunspeet

17 april 2019, van 13:30 tot 16:30 | Bibliotheek Nunspeet

Welkom bij de Maakplaats in Bibliotheek Nunspeet

Heb je zin om je t-shirt te versieren? Of een tas? Of misschien wil je liever een sticker maken van je eigen ontwerp! We hebben een hele leuke workshop vinylsnijden voor je. Kom woensdagmiddag 17 april naar onze Maakplaats in de Digital Hangout. Ben jij erbij?

Workshop Vinylsnijden
Op woensdagmiddag 17 april gaan we aan de slag met vinylsnijden. Je ontwerpt zelf je eigen idee en de vinylsnijder zorgt ervoor dat het uitgesneden wordt. Met een heel fijn en wendbaar mesje maakt hij van jouw idee werkelijkheid.

Maakplaats in de Digital Hangout van Bibliotheek Nunspeet
Vanaf 10 april 2019 kun je elke woensdagmiddag komen ontwerpen, ontdekken, 3D-printen, lasersnijden, programmeren en vinylsnijden in de Maakplaats van de Digital Hangout in Bibliotheek Nunspeet.

Je komt terecht in de wereld van creativiteit en het digitale maken. Wij hebben elke week een voorbeeld dat je kunt maken, maar je kunt ook zelf aan de slag met je eigen creatieve ideeën. Wil je alleen even komen kijken? Dan ben je ook welkom!

Voor wie: kinderen vanaf 9 jaar

Wanneer: woensdag 17 april van 13.30 tot 16.30 uur

Waar: Bibliotheek Nunspeet

Kosten: gratis

Aanmelden: aanmelden is niet nodig, open inloop. Bij grote drukte kan het zijn dat je even moet wachten.