Workshop Lasersnijden in Bibliotheek Nunspeet in de meivakantie

1 mei 2019, van 13:30 tot 16:30 | Bibliotheek Nunspeet

Kosten: gratis

Wekom bij de Maakplaats in Bibliotheek Nunspeet

Kom MAKEN in de meivakantie in de Maakplaats van de Digital Hangout van Bibliotheek Nunspeet! Op woensdagmiddag 1 mei gaan we aan de slag met de lasersnijder. Je kunt ontzettend veel maken met een lasersnijder. En verschillende materialen gebruiken. Ben jij erbij?

Workshop Lasersnijden
Op woensdag 1 mei gaan we een houten doosje maken met de lasersnijder. Voor je geheime schatten of voor je sieraden bijvoorbeeld.
Heb je zin om iets anders te maken en al ervaring met ontwerpen en lasersnijden? Dan kan je lekker zelf aan de slag!

Maakplaats in de Digital Hangout van Bibliotheek Nunspeet
Vanaf 10 april 2019 kun je elke woensdagmiddag komen ontwerpen, ontdekken, 3D-printen, lasersnijden, programmeren en vinylsnijden in de Maakplaats van de Digital Hangout in Bibliotheek Nunspeet.

Je komt terecht in de wereld van creativiteit en het digitale maken. Wij hebben elke week een voorbeeld dat je kunt maken, maar je kunt ook zelf aan de slag met je eigen creatieve ideeën. Wil je alleen even komen kijken? Dan ben je ook welkom!

Voor wie: kinderen vanaf 9 jaar

Wanneer: woensdag 1 mei van 13.30 tot 16.30 uur

Waar: Bibliotheek Nunspeet

Kosten: gratis