Workshop 'Hoe begin je met een levensverhaal?'

13 december 2018, van 19:00 tot 21:30 | Bibliotheek Harderwijk

Kosten: € 25,- (aanmelden via ron@hoezegikdat.nl of 06-37 01 62 84)

Op donderdagavond 13 december zal Ron Cornet in de Bibliotheek van Harderwijk vertellen over 'Hoe begin je met een levensverhaal?'. Een avond vol praktische tips en korte oefeningen die je op weg kunnen helpen om jouw levensverhaal aan het papier toe te vertrouwen. Er is plek voor 12 cursisten, dus wacht niet te lang met aanmelden!

In ieders leven zijn grote en kleine gebeurtenissen die de moeite van het doorvertellen waard zijn. Van die verhalen waar je kinderen of kleinkinderen graag naar luisteren: ‘Mam, vertel nog eens over...’ Je zou die verhalen eigenlijk op moeten schrijven, maar hoe begin je zoiets?

In de workshop op donderdagavond 13 december zal Ron Cornet daar meer over vertellen. Een avond vol praktische tips en korte oefeningen die je op weg kunnen helpen om jouw levensverhaal aan het papier toe te vertrouwen.

Wanneer: donderdag 13 december van 19.00-21.30 uur

Waar: Bibliotheek Harderwijk