Workshop 3D printen in Bibliotheek Nunspeet in de meivakantie

24 april 2019, van 13:30 tot 16:30 | Bibliotheek Nunspeet

Kosten: gratis

Welkom bij de Maakplaats in Bibliotheek Nunspeet

Heb jij altijd al willen 3D-printen? Kom dan in de meivakantie naar de Maakplaats van de Digital Hangout in Bibliotheek Nunspeet! Op woensdag 24 april hebben we een leuke workshop 3D-printen voor je. Ben jij erbij?

Workshop 3D printen
Op woensdagmiddag 24 april gaan we aan de slag met het ontwerpprogramma op de computer. De printer maakt dan jouw ontwerp. Maak een sleutelhanger met je eigen naam. Of een broche van een kroontje. Ben je helemaal de blits mee op Koningsdag!

Maakplaats in de Digital Hangout van Bibliotheek Nunspeet
Vanaf 10 april 2019 kun je elke woensdagmiddag komen ontwerpen, ontdekken, 3D-printen, lasersnijden, programmeren en vinylsnijden in de Maakplaats van de Digital Hangout in Bibliotheek Nunspeet.

Je komt terecht in de wereld van creativiteit en het digitale maken. Wij hebben elke week een voorbeeld dat je kunt maken, maar je kunt ook zelf aan de slag met je eigen creatieve ideeën. Wil je alleen even komen kijken? Dan ben je ook welkom!

Voor wie: kinderen vanaf 9 jaar

Wanneer: woensdag 24 april van 13.30 tot 16.30 uur

Waar: Bibliotheek Nunspeet

Kosten: gratis

Aanmelden: aanmelden is niet nodig, open inloop. Bij grote drukte kan het zijn dat je even moet wachten.