Voorstelling 'Sssst' van Figurentheater Ennadien

27 januari 2018, van 15:15 tot 16:00 | Bibliotheek Putten

Kosten: € 3,- voor alle bezoekers; kaarten via www.ticketkantoor.nl/shop/Sssst of in Bibliotheek Putten

Op zaterdag 27 januari is er, speciaal voor de Nationale Voorleesdagen, de voorstelling 'Sssst' van Figurentheater Ennadien. Een lieve, humorvolle interactieve voorstelling voor jong en oud. Geïnspireerd op het prentenboek van het jaar Ssst! Tijger slaapt van Britta Teckentrup.

We horen een wc doortrekken en muis komt op met een kalender. "Wat zie ik nu, tijger is morgen jarig, maar dan moet ik een feest gaan organiseren.” Snel stuurt muis iedereen een briefje met de vraag of iedereen komt helpen. Natuurlijk komt iedereen aangesneld, Ooievaar maakt de taart, schildpad heeft nog slingers, kikker wil ze wel ophangen want hij kan heel hoog springen.

Vos blaast de ballonnen op, want hij kan heel hard blazen. Gelukkig is tijger uit logeren.Maar wat is dat? Wie ligt daar op de hangbrug midden in het pad? Maar tijger, zo kunnen we er niet langs!Gelukkig zijn er kinderen in de zaal die meehelpen om tijger in slaap te houden, zodat alle verrassingen naar het huis van tijger gebracht kunnen worden, ook de ballonnen… of… die laatste?? Oei!

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar en duurt ca. 40 minuten.

Locatie: Bibliotheek Putten

Aanvang: 15.15 uur

Toegangsprijs: € 3,- voor alle bezoekers. Kaarten zijn online te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/Sssst of aan de balie in Bibliotheek Putten

 

Bekijk ook de andere activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen