Training Digitale Geletterdheid

20 juni 2018, van 15:00 tot 17:00 | Bibliotheek Harderwijk

Kosten: gratis, aanmelden via www.ticketkantoor.nl/shop/digitaalgeletterd

Meld je kosteloos aan voor de training 'Digitale Geletterdheid voor leerkrachten en schooldirecties' op woensdag 20 juni van 15.00 tot 17.00 uur in Bibliotheek Harderwijk. Een kennismakingsworkshop (gegeven door de Stiching FutureNL) waarin je kennis maakt met digitale geletterdheid.

De focus ligt op computational thinking en ervaring opdoen met (gratis) lesmateriaal. Je ontdekt de urgentie van digitale vaardigheden en je krijgt een korte introductie in kernbegrippen digitale geletterdheid en de leerlijn.

Deelnemers gaan aan de slag met verschillend lesmateriaal (zowel online als offline) en maken kennis met het online platform van Stichting FutureNL op LessonUp. De leerlijn digitale geletterdheid die FutureNL in samenwerking met SLO, de TU Delft en Openbaar Onderwijs Groningen heeft gemaakt vormt de kapstok voor al het lesmateriaal. 

Vervolgens krijgt iedereen de tijd om kennis te maken met materiaal dat (kosteloos) de volgende dag in de klas kan worden ingezet. We sluiten af met een uitwisseling van de ideeën en lessen die zijn ontwikkeld tijdens de sessie. Wat is er nodig, mist er nog iets? Wie heeft er nog tips? Ook kun je ervaringen, behoeftes en wensen delen met andere leerkrachten.

Voorwaarde: De training kan doorgaan als er minimaal 15 (maximaal 24) leerkrachten aanwezig zijn. 

Leerkrachten van alle groepen (1 t/m 8) en verschillende scholen zijn welkom! Ervaring met digitale geletterdheid is NIET vereist.

Voor wie: Leerkrachten en schooldirecties op de Noordwest Veluwe

Wanneer: woensdag 20 juni 2018

Waar: Bibliotheek Harderwijk

Tijd: van 15.00 tot 17.00 uur

Kosten: Gratis

Aanmelden: kan tot 15 juni via www.ticketkantoor.nl/shop/digitaalgeletterd

 

Bekijk HIER de flyer