Taalcafé Putten

12 oktober 2017, van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Inloophuis Hart van Putten

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom naar het wekelijkse Taalcafé van Putten. Oefenen en ontmoeten: hier draait het om in het Taalcafé wat wekelijks georganiseerd wordt. Iedere donderdag van 9.30 tot 11.30 uur is iedereen welkom om met anderen in gesprek te gaan en om de Nederlandse taal te oefenen: samen praten, een taalspelletje doen of een taalvraag te stellen. Volwassenen die het Nederlands als moedertaal hebben en beter willen lezen en anderstaligen die beter Nederlands willen leren en oefenen kunnen terecht in het Taalcafé. Deelname is gratis en de koffie en thee wordt door de Albert Heijn gesponsord.

Taalvrijwilligers 
Het Taalcafé wordt gerund  door taalvrijwilligers die zich graag willen inzetten om anderen te helpen bij de Nederlandse taal. Zij krijgen ondersteuning van het Taalhuis Noordwest Veluwe en volgen een training waarin zij leren hoe ze anderen kunnen helpen met praten, lezen en schrijven. 

Ook taalvrijwilliger worden?
Vindt u het ook waardevol om een ander te kunnen helpen bij de Nederlandse taal? Heeft u op donderdagochtend tijd en wilt u meedraaien met een enthousiaste werkgroep? Geef u dan op via taalhuis@bnwv.nl voor meer informatie en een kennismakingsgesprek. 

Taalspelletjes 
Elke week is er een ander thema; gezondheid, kleding, zorgverzekering, wonen en feesten. Komt u ook wekelijks om 9.30 uur naar het Taalcafé in het inloophuis in Putten? U mag ook samen met iemand komen. Voor meer informatie kunt u deze website en www.hartvanputten.nl in de gaten houden.