GEANNULEERD I.V.M. CORONA-VIRUS Taalcafé Harderwijk

11 september 2019, van 09:30 tot 11:30 | Elke week | De Kiekmure, Tesselschadelaan 1, Harderwijk

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom naar het wekelijkse Taalcafé van Harderwijk. Oefenen en ontmoeten: hier draait het om in het Taalcafé dat wekelijks georganiseerd wordt. Iedere woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur is iedereen welkom om met anderen in gesprek te gaan en de Nederlandse taal te oefenen. Iedereen die meer wil oefenen met het spreken van de Nederlandse taal is van harte welkom. Deelname is gratis. Het Taalcafé vindt plaats in De Kiekmure, Tesselschadelaan 1 in Harderwijk.

Taalvrijwilligers
Het Taalcafé wordt gedraaid door taalvrijwilligers die zich graag willen inzetten om anderen te helpen bij de Nederlandse taal. Zij krijgen ondersteuning van het Taalhuis Noordwest-Veluwe en volgen een training waarin zij leren hoe ze anderen kunnen helpen met het verbeteren van bijvoorbeeld de spreekvaardigheid.

Materiaal
In het Taalcafé zijn verschillende boeken, kranten, taalspelletjes en oefenmaterialen op meerdere niveaus aanwezig. De taalvrijwilliger zal u eerst vragen wat u wilt leren. Afhankelijk van uw niveau kiest hij of zij geschikt materiaal om mee te oefenen uit. 

Kom ook!
Kom gerust langs als u mee wilt kijken. Kent u iemand die extra wil oefenen met de Nederlandse taal?  Geef dan de tip door van oefenen in het Taalcafé  want dit initiatief gaat vooral van mond-tot-mond. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar taalhuis@bnwv.nl.