GEANNULEERD I.V.M. CORONA-VIRUS Taalcafé Ermelo

30 maart 2020, van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Stichting Pinel, Raadhuisplein 8 in Ermelo

Kosten: gratis

Kom naar het wekelijkse Taalcafé van Ermelo. Oefenen en ontmoeten: hier draait het om in het Taalcafé wat wekelijks georganiseerd wordt. Iedere maandag van 9.30 tot 11.30 uur is iedereen welkom om met anderen in gesprek te gaan en om de Nederlandse taal te oefenen: samen praten, een taalspelletje doen of een taalvraag te stellen. Iedereen die meer wil oefenen met de Nederlandse taal is van harte welkom. Deelname is gratis.

Taalcafé
De laatste jaren zijn er steeds meer mensen met een migrantenafkomst in Ermelo komen wonen. De vraag om extra Nederlands te oefenen is sterk toegenomen. Het gaat vooral om praktische zaken en spreekvaardigheid. Een groep betrokken taalvrijwilligers is daarom wekelijks aanwezig om met deze mensen in gesprek te gaan.

Ook voor mensen die langer in Nederland wonen is het Taalcafé geschikt. Afhankelijk van het niveau oefenen de taalvrijwilligers met het uitbreiden van de Nederlandse woordenschat, de juiste zinsintonatie, de klanken en gesprekken voeren over zeer uiteenlopende onderwerpen. Het Taalcafé is iedere week anders dus komt u vooral een paar keer kijken of dit wat voor u is. 

De Albert Heijn Ermelo sponsort het Taalcafé en daarom kunnen we de bezoekers van het Taalcafé een gratis kopje koffie of thee aanbieden. 

Het Taalcafé is er elke maandagochtend van 9.30-11.30 uur in Pinel, Raadhuisplein 8. U bent van harte welkom.
(twee uur is voor sommige mensen best intensief, daarom mag u gerust iets later komen of eerder weggaan)

Het Taalcafé Ermelo is een samenwerking van het Taalhuis Noordwest-Veluwe en Welzijn Ermelo.

(Voorlopig hebben wij voldoende taalvrijwilligers voor het Taalcafé Ermelo. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar taalhuis@bnwv.nl)