Taalcafé Ermelo

11 december 2017, van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Stichting Pinel, Raadhuisplein 8 in Ermelo

Kosten: gratis

Kom naar het wekelijkse Taalcafé van Ermelo. Oefenen en ontmoeten: hier draait het om in het Taalcafé wat wekelijks georganiseerd wordt. Iedere maandag van 9.30 tot 11.30 uur is iedereen welkom om met anderen in gesprek te gaan en om de Nederlandse taal te oefenen: samen praten, een taalspelletje doen of een taalvraag te stellen. Volwassenen die het Nederlands als moedertaal hebben en beter willen lezen en anderstaligen die beter Nederlands willen leren en oefenen kunnen terecht in het Taalcafé. Deelname is gratis.

De laatste jaren zijn er steeds meer mensen met een migrantenafkomst in Ermelo komen wonen. De vraag om extra Nederlands te oefenen is sterk toegenomen. Het gaat vooral om praktische zaken en spreekvaardigheid. Een groep betrokken taalvrijwilligers is daarom wekelijks aanwezig om met deze mensen in gesprek te gaan.

Taalvrijwilligers gezocht voor taalcafé
We zijn nog op zoek naar versterking van gemotiveerde taalvrijwilligers die graag iets willen betekenen voor een ander.
Vind je het leuk om met diverse mensen om te gaan in een informele sfeer en ben je wekelijks of tweewekelijks beschikbaar op maandagochtend? Neem dan contact met ons op via taalhuis@bnwv.nl.

Het Taalcafé is er elke maandagochtend van 9.30-11.30 uur in Pinel, Raadhuisplein 8. Je bent van harte welkom.
Het Taalcafé is een samenwerking van het Taalhuis Noordwest- Veluwe en Welzijn Ermelo.