Studiekring 50+ Ermelo

7 december 2017, van 14:00 tot 16:00 | Pinel, Ermelo

Kosten: geen

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vanwege het enthousiasme van de deelnemers aan de informatiebijeenkomst op 23 november is er besloten daadwerkelijk te starten met een Studiekring 50+ in Ermelo. De eerst volgende bijeenkomst is op 7 december van 14.00 - 16.00 uur in Pinel. Iedereen is van harte welkom.

Met de opstart wordt invulling gegeven aan menig wens van ouderen om sociaal actief te blijven in de eigen woonomgeving. Tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten van de studiekring delen deelnemers kort met elkaar wat hen die week bezig houdt. Aansluitend wordt door een deelnemer een zelf aan te dragen onderwerp gepresenteerd aan de kring en uitgediept.

De kracht van studiekringen is vooral dat de deelnemers niet alleen van elkaar leren, maar ook een vast moment van ontmoeting hebben en zo een hechte groep vormen waarbij ontmoeting en actief bezig zijn met de geest centraal staan, maar gelijktijdig trends als vereenzaming worden voorkomen. Studiekringen zijn daartoe laagdrempelig en brengen ouderen op geheel vernieuwende wijze met elkaar in contact. Eigen inbreng, onderling respect en blijven leren zijn daarbij de voornaamste kenmerken.

Ook benieuwd naar wat anderen bezig houdt? Kom naar deze 1e bijeenkomst. Maak kennis met wat een studiekring voor u kan betekenen.

Deelname is gratis en voor een kopje koffie/thee wordt gezorgd. Uiteraard mag u iemand meebrengen.

Meer informatie over studiekringen 50+ kun je vinden op www.studiekringen50plus.nl of vraag er naar in de Bibliotheek.