GEANNULEERD I.V.M. CORONA-VIRUS Studiekring 50+ Putten

26 maart 2020, van 14:00 tot 16:00 | Stroud, Putten

Kosten: deelname is gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In zowel Putten als in Ermelo is een Studiekring 50+ opgestart. Tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten van de studiekring delen deelnemers kort met elkaar wat hen die week bezig houdt. Aansluitend wordt door een deelnemer een zelf aan te dragen onderwerp gepresenteerd aan de kring en uitgediept. Maak ook kennis met wat een studiekring voor u kan betekenen. Iedereen is van harte welkom.

Studiekring 50+
Met de opstart wordt invulling gegeven aan menig wens van ouderen om sociaal actief te blijven in de eigen woonomgeving. Tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten van de studiekring delen deelnemers kort met elkaar wat hen die week bezig houdt. Aansluitend wordt door een deelnemer een zelf aan te dragen onderwerp gepresenteerd aan de kring en uitgediept.

De kracht van studiekringen is vooral dat de deelnemers niet alleen van elkaar leren, maar ook een vast moment van ontmoeting hebben en zo een hechte groep vormen waarbij ontmoeting en actief bezig zijn met de geest centraal staan, maar gelijktijdig trends als vereenzaming worden voorkomen. Studiekringen zijn daartoe laagdrempelig en brengen ouderen op geheel vernieuwende wijze met elkaar in contact. Eigen inbreng, onderling respect en blijven leren zijn daarbij de voornaamste kenmerken.

Ook benieuwd naar wat anderen bezig houdt? Kom een keer langs. Deelname is gratis. Uiteraard mag u iemand meebrengen.

Studiekring 50+ Putten
Wanneer: de tweede en de vierde dondermiddag van de maand
Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie: Stroud, Putten

Studiekring 50+ Ermelo
Wanneer: de eerste en derde donderdagmiddag van de maand
Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie: Stichting Pinel, Ermelo

Meer informatie over studiekringen 50+ kun je vinden op www.studiekringen50plus.nl of vraag er naar in de Bibliotheek.