Stem ook voor de Jonge Jury prijs 2019

1 januari 2019 t/m 30 april 2019 | alle vestigingen

Kosten: geen

Tot 1 mei kun je voor de Prijs van de Jonge Jury stemmen op je favoriete boek. Je mag stemmen op alle jeugdboeken die in 2018 zijn uitgekomen. Vergeet niet ook meteen je stem uit te brengen voor de Jonge Jury Debuutprijs! Als je daarbij je gegevens achterlaat, maak je ook nog eens kans op een rugzak t.w.v. € 100! Anoniem stemmen mag natuurlijk ook. Ga naar het stemformulier om je stem uit te brengen!

Stemmen
Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan ben jij de Jonge Jury! Duik de bibliotheek in, lees een aantal boeken en breng je stem uit op jouw favoriete titel! Het boek met de meeste stemmen wint de Prijs van de Jonge Jury 2019. Je kunt hiervoor alle Nederlandstalige boeken lezen die geschikt zijn voor 12 t/m 15 jaar en die oorspronkelijk in 2018 zijn uitgegeven. Een lijst met geschikte boeken, de groslijst, is te downloaden op de website www.jongejury.nl, bekijk ook eens de Leestips. Ga naar het stemformulier om je stem uit te brengen. Stemmen kan tot 1 mei 2019 .

Prijs van de Jonge Jury
De vijf boeken met de meeste stemmen worden genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury 2019. Het boek met de meeste stemmen wint. In de vestigingen van Bibliotheek Noordwest Veluwe zijn de Jonge Jury 2019 boeken te herkennen aan de speciale Jonge Jury-sticker op de rug van het boek.

Liever luisteren dan lezen?
Wil je boeken liever luisteren dan lezen? Met de LuisterBieb app geniet je altijd en overal van de mooiste luisterboeken. De app is gratis te downloaden, registreer je in de app met je lidmaatschap van de Bibliotheek.
Heb je moeite met lezen? Superboek helpt je daarbij! Bij Superboek vind je de meest actuele titels in gesproken vorm, in braille of Jumboletter voor alle leeftijden.