OntMoet Mama

13 juni 2019, van 09:45 tot 11:15 | Bibliotheek Nunspeet

Kosten: gratis

Op donderdagochtend 13 juni organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe in samenwerking met Moeders Informeren Moeders (MIM) een inloopochtend in de Bibliotheek onder de naam OntMoet Mama. Ouders van/met baby’s en peuters zijn dan van harte welkom om vragen te stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, en bij te kletsen met andere moeders terwijl de kinderen worden voorgelezen of spelen. Het thema van deze OntMoet Mama is 'Spelend muziek maken'. De toegang is gratis.

OntMoet Mama
Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met MIM elke maand van 9.45 tot 11.15 uur onder de naam OntMoet Mama een inloopochtend in de Bibliotheek, steeds in de tweede week van de maand. Tijdens deze ochtenden kunt u vragen stellen over BoekStart, (voor)lezen met heel jonge kinderen en maakt u kennis met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor uw baby/peuter.
Maar de Bibliotheek is dan ook de plek waar u andere moeders kunt ontmoeten om even bij te kletsen. Een plek om even op adem te komen of uw verhaal te delen; een plek om te luisteren en advies te geven of te krijgen. Kortom herkenning en erkenning, door, voor en met andere moeders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie/thee. Terwijl de moeders ontspannen en ontmoeten worden de kinderen voorgelezen of kunnen ze spelen. De toegang is gratis.