GEANNULEERD I.V.M. CORONA-VIRUS de mini LEZERSHOW

1 april 2020, van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Putten

Kosten: Gratis

Peuters zijn vaak dol op boekjes en voorlezen. Een app of digitaal prentenboek kan een boekje lezen nóg aantrekkelijker maken! Daarin verschijnen verhalen als een filmpje op het scherm. Het zijn bestaande prentenboeken, waar bewegende plaatjes, stemmen en muziek bij zijn gemaakt. Dat geeft plezier én het is goed voor de taalontwikkeling. De Bibliotheek heeft een groot aanbod (digitale)kinderboeken.

Tijdens de mini lezershow in Bibliotheek Putten hebben we een groot aantal digitale media verzameld, zodat je samen met je kind of kleinkind kennis kan maken met digitale prentenboeken, augmented reality, virtual reality en diverse prentenboeken-apps. Ouders kunnen proeven van verschillende innovatieve media voor jonge kinderen. Zoals bijvoorbeeld:

Osmo, een unieke educatieve game-accessoire waarmee je je iPad voorziet van eindeloze mogelijkheden voor fysiek speelplezier. Osmo maakt gebruik van reflectieve kunstmatige intelligentie, een geavanceerde technologie die de kloof tussen de ‘echte’ en de digitale wereld dicht.

Tonies, deze speelspeaker laat kinderen naar boeken luisteren.

Kiene Klanken is een houten, interactieve klankstempelset om spelenderwijs met letters, klanken en woorden te oefenen, ondersteund door beeld en geluid.

Voor wie:
peuters en kleuters

Wanneer: woensdag 1 april

Tijd: 10.30 tot ca 12.00

Waar: Bibliotheek Putten

Aanmelden: aanmelden is niet nodig, er is open inloop maar kom op tijd want vol is vol!