Minecraft XL Bouwwedstrijd (UITVERKOCHT)

15 juni 2019, van 10:00 tot 16:00 | BITT Belevingscentrum, Westeinde 100, Harderwijk

Kosten: € 10,- kaartverkoop via www.ticketkantoor.nl/shop/MinecraftXL2019

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op zaterdag 15 juni kunnen Minecraft-fans weer hun hart ophalen tijdens de Minecraft XL Bouwwedstrijd georganiseerd door eRK@ Onderwijsinnovatie, de Bibliotheek Noordwest Veluwe en Bitt Belevingscentrum. Jongens en meiden tussen de 7 en 15 jaar oud worden uitgedaagd om in teams de meest originele creaties te maken. Koop snel een kaartje! UITVERKOCHT

In navolging van het Minecraft Evenement in 2018, is het nu tijd voor een tweede bouwwedstrijd op de Noordwest Veluwe. Teams van maximaal 5 deelnemers voeren op een beveiligde server een “echte” bouwopdracht uit. De bouwopdracht blijft geheim tot het laatste moment, voorbereiden is dus niet mogelijk. Alle deelnemers krijgen een leenlaptop, je hoeft dus niets mee te nemen.

Opdracht
We gaven al aan dat de opdracht grotendeels geheim blijft tot het laatste moment, er wordt wel een tipje van de sluier gelicht. Het gaat om het maken van een nieuw ontwerp voor zwembad De Sypel. Wat hierin precies moet worden verwerkt, blijft onbekend tot op de dag van het evenement zelf. De bouwopdracht wordt door de Gemeente Harderwijk definitief geformuleerd; zij volgt deze wedstrijd dan ook met grote belangstelling!

Teams
Vooraf krijgen deelnemers de mogelijkheid om met hun vrienden een eigen team samen te stellen. Individuele deelnemers worden ter plekke in teams gedeeld en gaan – samen met hun nieuwe game-vrienden – de strijd aan tegen de andere spelers! In totaal kunnen 120 kinderen deelnemen: 60 in de ochtendgroep van 10.00 tot 12.30 uur en 60 in de middaggroep van 13.30 tot 16.00 uur. 

Het winnende team van elke ronde krijgt een Minecraft XL medaille.

Organisatie en contact
Dit evenement wordt georganiseerd door Bitt Belevingscentrum, eRK@ Onderwijsinnovatie en de Bibliotheek Noordwest Veluwe.
Vragen over dit evenement? Stuur een mail naar wendyraaff@ontdekbitt.nl 

 

Voor wie: kinderen van 7 t/m 15 jaar

Wanneer: zaterdag 15 juni 2019

Waar: BITT Belevingscentrum, Westeinde 100 3844 DR Harderwijk

Tijd: 10.00 tot 12:30 en 13:30 tot 16.00 uur

Kosten: € 10,-

Aanmelden: info en kaartverkoop via www.ticketkantoor.nl/shop/MinecraftXL2019 UITVERKOCHT!

 

Mede mogelijk gemaakt door:  

Mama-Telecom is gespecialiseerd in het adviseren verkopen, implementeren en onderhouden van traditionele, VoIP, private cloud en hosted telefonie oplossingen behorende bij de 21ste eeuw.