Workshop lasersnijden - Houten kerstversiering maken

18 december 2019, van 13:30 tot 16:00 | de Digital Hangout, Bibliotheek Nunspeet

Kosten: een kleine vergoeding voor materiaalkosten

Elke woensdagmiddag zijn kinderen vanaf 9 jaar welkom in de maakplaats van de Bibliotheek in Nunspeet. Hier kunnen kinderen lasersnijden, 3D-printen of vinylsnijden. Deze week gaan we een houten kerstversiering maken met de lasersnijder. Maak en bewerk je eigen unieke kerstdecoratie in de maakplaats. Toegang en meedoen is gratis, alleen voor materiaalgebruik wordt een kleine vergoeding gevraagd.

De maakplaats
De maakplaats is onderdeel van de Digital Hangout. Waar je kunt experimenteren met programmeren, leren over media én waar je kunt werken met de nieuwste devices en apps.

Elke woensdagmiddag hebben we inspiratiemateriaal en een opdracht. Maar je kunt ook zelf aan de slag met je eigen creatieve of technische ideeën.

Wil je alleen even komen kijken? Dan ben je ook welkom!

Voor wie: kinderen (vanaf 9 jaar)

Wanneer: woensdagmiddag 18 december tussen 13.30 en 16:00 uur

Waar: de Digital Hangout, Bibliotheek Nunspeet

Kosten: een kleine vergoeding voor materiaalkosten