Maak een spannende foto met Greenscreen!

14 oktober 2017, van 10:30 tot 14:30 | Bibliotheek Ermelo

Kosten: gratis

Houd jij van spannende avonturen? Kom dan tijdens de Kinderboekenweek langs in een van onze vestigingen om met Greenscreen te spelen en een foto te maken.

Een Greenscreen is niet meer dan een groen oppervlak en met de Greenscreen technologie kun je een foto voorzien van een andere achtergrond. Met de juiste apparatuur kan jij dit groene vlak in van alles veranderen. Beleef de coolste avonturen, gewoon in je eigen bieb!

Hoe werkt het: je kiest zelf een van de achtergronden uit, wij maken de foto en na afloop zetten we de foto’s (beveiligd) online zodat je deze zelf kunt downloaden. Daarna kun je hem natuurlijk naar al je vrienden sturen!

Kosten: gratis. Je hoeft je ook niet in te schrijven, maar daardoor kan het zijn dat je wel even moet wachten.

Zaterdag 14 oktober
Waar: Bibliotheek Ermelo
Tijd: 10:30 uur – 14:30 uur

Je kunt ook een foto maken met Greenscreen in onze andere vestigingen op:

Woensdagmiddag 4 oktober
Waar: Bibliotheek Putten