Lezing Tussen de Boeken: GEANNULEERD

24 september 2019, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Putten, Brinkstraat 56

Kosten: € 3,- (inclusief koffie)

Onder de naam “Tussen de Boeken” organiseert de Stichting voor Natuur- en Milieubescherming Putten een reeks lezingen in de Bibliotheek in Putten. De reeks lezingen in Bibliotheek Putten beginnen op dinsdag 24 september met een lezing door Maarten Wispelwey, regionaal archeoloog op de Noordwest-Veluwe, met als titel “Opgravingen in Rimpeler”. Kaarten à 3 euro (inclusief koffie) verkrijgbaar door te reserveren in Bibliotheek Putten (vanaf 2 september), of voorafgaand aan de bijeenkomst in de Bibliotheek (Brinkstraat 56).

Tussen de Boeken

De stichting streeft ernaar tenminste éénmaal per twee maanden een lezing te houden. Er zal gekozen worden uit onderwerpen met een educatieve of informatieve inhoud. Het ligt voor de hand dat er veel onderwerpen uit de natuur zullen zijn, maar geschiedenis, literatuur, wetenschap, en het landschap van Putten zullen ook aan de beurt komen.

De eerste lezing zal gehouden worden op dinsdag 24 september en begint om half acht.
De regio-archeoloog Maarten Wispelwey praat u bij over de vondsten die gedaan zijn bij de opgravingen in Rimpeler.

Kaarten à 3 euro (inclusief koffie) zijn verkrijgbaar door te reserveren op de reserveringslijst in Bibliotheek Putten (vanaf 2 september), en voorafgaand aan de bijeenkomst in de Bibliotheek (Brinkstraat 56).