Lezing 'Weg met chronische pijn!'

7 december 2018, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Harderwijk

Kosten: gratis, vooraf aanmelden is noodzakelijk

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op vrijdagavond 7 december geeft Karin van Gerner, auteur van het boek 'Ik Luister' en gespecialiseerd in chronische pijn de lezing 'Weg met chronische pijn' in Bibliotheek Harderwijk. De lezing is voor iedereen die langdurige of chronische pijn heeft en die bereid is om daar zelf iets aan te doen. Ook voor mensen die te maken hebben met chronische pijnpatiënten, zoals partners, werkgevers en (medische) hulpverlening, zal deze presentatie verhelderend kunnen zijn. De toegang is gratis, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Hernia
Slijtage
Verhoogde spierspanning
Scheuren
Verklevingen

Heb jij last van langdurige pijnklachten, zoals rug-, nek- of schouderklachten? Of heb je andere pijn die je belemmert bij de dingen die je wilt doen? Ben je daardoor gestopt met werken of sporten?

Jij bent meer dan alleen je lichaam! En dat je chronische pijn hebt, is geen toeval. Gelukkig is er wel wat aan te doen!

Karin van Gerner
Karin van Gerner, auteur van het boek Ik Luister, was fysiotherapeut en heeft zich gespecialiseerd in chronische pijn. Ze wilde mensen niet alleen helpen met de pijnbestrijding, maar ze wil weten waar de pijn vandaan komt en hoe de oorzaak verholpen kan worden. Met haar kennis en ervaring heeft ze vernieuwende en praktische informatie voor het verhelpen van jouw pijn.

Tijdens de lezing vertelt ze waarom pijn meer is dan een probleem in je lichaam. Ook geeft ze aan wat je kunt doen om pijn te verhelpen.

Een gezond en sterk lijf is een belangrijke basis om je prettig te kunnen voelen. Maar voor veel mensen is het niet vanzelfsprekend. Wil jij je leven zonder pijn terug? Kom dan naar deze lezing en hoor wat jouw mogelijkheden zijn.

Voor wie:
De lezing is voor iedereen die langdurige of chronische pijn heeft en die bereid is om daar zelf iets aan te doen. Ook voor mensen die te maken hebben met chronische pijnpatiënten, zoals partners, werkgevers en (medische) hulpverlening, zal deze presentatie verhelderend kunnen zijn.

Wanneer: vrijdag 7 december van 19.30 – 21.00 uur

Waar: Bibliotheek Harderwijk, Havendam 56, Harderwijk

Kosten: gratis, vooraf aanmelden is noodzakelijk

Aanmelden: Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar info@coconzwolle.nl of bellen/whatsappen met Karin van Gerner op 06-18739835