Kleurwedstrijd voor kleuters -Rupsje Nooitgenoeg

1 maart 2019 t/m 28 maart 2019 | alle vestigingen

Kosten: gratis deelname

Speciaal voor de Media Ukkie Dagen 2019 organiseert de Bibliotheek Noordwest Veluwe een kleurwedstrijd voor kleuters. Maak wat moois van de Rupsje Nooitgenoeg kleurplaat, lever hem bij de bieb in vóór 28 maart en win één van de vijf Rupsje Nooitgenoeg – jubileumedities!

Rupsje Nooitgenoeg heeft honger. Hij eet maar door. Als alle blaadjes op zijn, begint hij aan taart, worst, snoep, fruit en chocolade. Elke dag van de week wordt hij een beetje dikker, totdat hij verschrikkelijke buikpijn krijgt. Hij bouwt een huisje om zich heen en aan het eind van de week komt hij er weer uit als een prachtige vlinder!

Win één van de vijf Rupsje Nooitgenoeg jubileumedities
De jubileumeditie van Rupsje Nooitgenoeg bevat een pagina over het ontstaan van Rupsje Nooitgenoeg en een brief van Eric Carle aan al zijn lezers.De rode linnen rug maakt dit klassieke boek een waar collector’s item. Om het af te maken verschijnt het op 20 maart: International Caterpillar Day.

Deze prentenboeken zijn ter beschikking gesteld door Gottmer Uitgevers Groep.

Media Ukkie Dagen - Van speen tot game
De Media Ukkie Dagen van vrijdag 29 maart tot en met vrijdag 5 april 2019 staan in het teken van het thema ‘van speen tot game’. Tijdens deze week worden in het hele land activiteiten georganiseerd op het gebied van media(opvoeding).

Voor wie: peuters en kleuters (2 t/m 6 jaar)

Wanneer: vanaf 1 maart is de kleurplaat af te halen in de Bibliotheek en HIER te downloaden. Inleveren vóór 28 maart.

Prijsuitreiking: tijdens de Media Ukkie Dagen  (29 maart t/m 5 april)