Informatiebijeenkomst Studiekring 50+ Putten

16 november 2017, van 14:00 tot 16:00 | Stroud, Putten

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In navolging van de succesvolle opstart in andere steden in Nederland, gaan Bibliotheek Noordwest Veluwe en Stichting Welzijn Putten gezamenlijk ook in Putten twee studiekringen 50+ opstarten.

Met de opstart wordt invulling gegeven aan menig wens van ouderen om sociaal actief te blijven in de eigen woonomgeving. Tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten van de studiekring delen deelnemers kort met elkaar wat hen die week bezig houdt. Aansluitend wordt door een deelnemer een zelf aan te dragen onderwerp gepresenteerd aan de kring en uitgediept.

De kracht van studiekringen is vooral dat de deelnemers niet alleen van elkaar leren, maar ook een vast moment van ontmoeting hebben en zo een hechte groep vormen waarbij ontmoeting en actief bezig zijn met de geest centraal staan, maar gelijktijdig trends als vereenzaming worden voorkomen. Studiekringen zijn daartoe laagdrempelig en brengen ouderen op geheel vernieuwende wijze met elkaar in contact. Eigen inbreng, onderling respect en blijven leren zijn daarbij de voornaamste kenmerken.

Ook benieuwd naar wat anderen bezig houdt? Kom naar de informatiebijeenkomst. Maak op geheel vrijblijvende wijze kennis met wat een studiekring voor u kan betekenen. Een actief lid van een studiekring in Apeldoorn komt uit eigen ervaring vertellen. 

Informatiebijeenkomst studiekring 50+ Putten
16 november 2017 van 14.00 – 16.00 uur
Locatie: Stroud, Putten

Deelname is gratis en voor een kopje koffie/thee wordt gezorgd. Uiteraard mag u iemand meebrengen.

Meer informatie over studiekringen 50+ kun je vinden op www.studiekringen50plus.nl of vraag er naar in Bibliotheek Putten.