Greenscreen – Rupsje Nooitgenoeg

30 maart 2019, van 11:30 tot 13:30 | Bibliotheek Nunspeet

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Speciaal voor de Media Ukkie Dagen staat op zaterdag 30 maart het Greenscreen in de Digital Hangout van Bibliotheek Nunspeet en kun je daarmee samen op de foto met Rupsje Nooitgenoeg. Wil jij ook met Rupsje Nooitgenoeg op de foto? Kom dan langs om met het Greenscreen te spelen en een gratis foto te maken.

Greenscreen
Een Greenscreen is niet meer dan een groen oppervlak en met de Greenscreen technologie kun je een foto voorzien van een andere achtergrond. Beleef de coolste avonturen, gewoon in je eigen bieb!

Hoe werkt het: je kiest zelf een van de achtergronden met Rupsje Nooitgenoeg uit, wij maken de foto en na afloop zetten we de foto’s in een mapje online zodat je deze zelf met een speciale toegangscode kunt downloaden. Daarna kun je hem natuurlijk naar je eigen familie sturen!

Media Ukkie Dagen - Van speen tot game
De Media Ukkie Dagen (van vrijdag 29 maart t/m vrijdag 5 april 2019) staan in het teken van het thema ‘van speen tot game’. Tijdens deze week worden in het hele land activiteiten georganiseerd op het gebied van media(opvoeding). 

 

Voor wie: peuters en kleuters 2,5 t/m 6 jaar                        

Wanneer: zaterdag 30 maart van 11.30 - 13.30 uur

Waar: Bibliotheek Nunspeet 

Kosten: gratis. Je hoeft je ook niet in te schrijven, maar daardoor kan het zijn dat je wel even moet wachten.