Gouden ticket

1 september 2020 t/m 30 september 2020 | Alle vestigingen

Kosten: Gratis

Reserveer een boek en maak kans op een gouden ticket voor een VIP voorstelling van theatergezelschap Brillekip en Spiegel!

Dit jaar maak je in de maand september kans op exclusieve VIP tickets voor een speciale voorstelling op zaterdag 3 oktober in Putten of Harderwijk! Wil jij samen met je gezin kaartjes voor deze wervelende voorstellingen winnen waarin we terug gaan in de tijd met theater Brillekip en Spiegel? Reserveer dan in de maand september jouw kinderboeken via de app en kijk gauw in je boek of je een van de gouden tickets hebt gevonden!

Theatergroep Spiegel duikt de geschiedenis in tijdens een spannende kindervoorstelling tijdens de Kinderboekenweek in de Bibliotheek. We samen met de spelers gaan we op zoek naar de vraag 'En toen?'

We surfen door de tijd en gaan samen op avontuur door het verleden, maar pas op! Deze voorstelling is alleen voor hele speciale boekenwurmen. Alleen mensen die in de maand september een boek reserveren in de Bibliotheek maken kans op een VIP ticket met je beste vriend of vriendin of je broertje of zusje voor deze spetterende historische sensatie op zaterdagmiddag 3 oktober.

Theatergroep Spiegel is een dynamische toneelvereniging uit Ermelo, de leden variëren sterk in leeftijd, beroep, opleiding en ervaring, maar hebben één ding gemeen, namelijk de passie voor toneel. Ieder jaar brengt Theatergroep Spiegel minimaal 1 productie op de planken en daarnaast wordt ook tijdens verschillende evenementen en activiteiten opgetreden.

“Tik, Tik, waar ben ik”?
De klokkenwinkel van meneer Theodorus hangt vol met bijzondere klokken. Niemand weet dat er een heel speciaal exemplaar tussen staat… Met deze klok start een spannend avontuur waarbij het publiek in een reis door de tijd wordt meegenomen.“Tik, Tik, waar ben ik” is de 9e productie van Kindertheater BJ Brillekip. Tijdens de voorstelling komen uiteenlopende typetjes voorbij die voor spanning maar vooral ook veel lachwekkende momenten zorgen.

Everdien van der Laan, Remko Steenbergen en Trudy van de Beek zijn werkzaam in het onderwijs en maken ieder jaar een nieuwe theatervoorstelling passend bij het thema van de Kinderboekenweek. De theaterstukken zijn met veel liefde, passie EN creativiteit gemaakt voor iedereen van 3 tot 99 jaar.

Kortom: een voorstelling van BJ Brillekip is een ware belevenis die je niet mag missen!

Voorwaarden
- De gouden tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of andere activiteiten
- Voor elk ticket geldt een maximum van 5 bezoekers
- De voorstelling is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar
- Ouders zijn welkom mits zij zich houden aan de 1,5 meter afstand tot andere bezoekers
- Elk huishouden zal een eigen plaatsing krijgen
- Elk ticket is slechts eenmaal te gebruiken voor 1 van de voorstellingen
- Er kan gekozen worden uit drie voorstellingen: 

Zaterdag 3 oktober 11.30 Harderwijk
Zaterdag 3 oktober 15.00 Putten 
Zaterdag 3 oktober 16.15 Putten