Fotowedstrijd: je vakantie begint met boeken

25 juni 2018 t/m 31 augustus 2018 | alle vestigingen

Tijdens de Spannende Boeken Weken in juni heeft de Bibliotheek spannende boeken onder de aandacht gebracht onder het motto 'Je vakantie begint met boeken'. Nu roept de Bibliotheek je op deze zomer een mooie vakantiefoto met de speciale 'Je vakantie begint met boeken' frisbee te maken.

Je vakantie begint met boeken
De vakantie is voor 40% van de Nederlanders het moment om meer boeken te lezen dan normaal. Gemiddeld nemen we zo’n zes boeken mee op reis. Spanning is het meest gelezen genre.
Een boek is dus voor veel mensen onmisbaar voor een geslaagde vakantie. En die begint al thuis, bij het uitzoeken van de bestemming en natuurlijk de boeken die je daar wilt lezen!
De Bibliotheek is dan bij uitstek de plek om je te laten inspireren door de grote keus in dit genre.

Fotowedstrijd
Doe deze zomer mee met onze fotowedstrijd. Gebruik de speciale 'Je vakantie begint met boeken' frisbee om een mooie vakantiefoto te maken.
De speciale frisbee is, zo lang de voorraad strekt, gratis af te halen in onze Bibliotheekvestigingen.

Mail je foto naar info@bibliotheeknwveluwe.nl o.v.v. fotowedstrijd.
Mailen kan van 1 juli t/m 31 augustus 2018.

Half september volgt de bekendmaking van de mooiste frisbeevakantiefoto.
(Met het mailen van je foto geef je de Bibliotheek toestemming om deze te mogen gebruiken voor PR-doeleinden).