Expeditie micro:bit in Bibliotheek Harderwijk in de meivakantie

1 mei 2019, van 13:30 tot 16:30 | Bibliotheek Harderwijk

Kosten: € 1,50, vooraf aanmelden noodzakelijk

In de meivakantie kun je lekker samen klooien in de Digital Hangout van de Bibliotheek van Harderwijk. Bij de workshop micro:bit leer je zelf programmeren met een superleuke kleine computer. Het is een handig apparaatje dat je voor van alles en nog wat kan gebruiken! Voorkennis is niet nodig, iedereen kan instappen op zijn of haar eigen niveau.

Wat gaan we doen?

• Missie 1: programmeer een slimme thermometer; maak en programmeer een slimme thermometer die vertelt welke kleren je het beste kan aantrekken.
  • Missie 2: een interactieve opdracht

Kom je ook programmeren?

Voor wie: vanaf groep 6 (vanaf 9 jaar)

Wanneer: woensdag 1 mei