Ontwerp jouw fantasiedier in 3D

19 februari 2020, van 13:30 tot 16:00 | Bibliotheek Nunspeet

Kosten: Een kleine vergoeding voor materiaalkosten

Hoe ziet jouw fantasiedier eruit? Breng hem tot leven tijdens de 3D-workshop in de Digital Hangout. Tijdens de workshop ga je stap voor stap een sjabloon van jouw fantasiedier maken in TinkerCad, zodat hij geprint kan worden met de 3D-printer. TinkerCad is een computerprogramma waarmee je coole 3D-tekeningen kunt maken. Je maakt een tekening door verschillende blokken op elkaar te zetten en ze op het eind samen te smelten tot één mooi geheel. Maak zo je eigen fantasiedier!

de Digital Hangout
In de Digital Hangout kun je experimenteren met programmeren, leren over media én werken met de nieuwste devices en apps.Elke woensdagmiddag hebben we inspiratiemateriaal en een opdracht. Maar je kunt ook zelf aan de slag met je eigen creatieve of technische ideeën. Wil je alleen even komen kijken? Dan ben je ook welkom!

Voor wie:
kinderen vanaf 8 jaar

Wanneer: woensdagmiddag 19 februari

Duur workshop:

Waar:
Bibliotheek Nunspeet

Kosten:
voor materiaalgebruik vragen wij een kleine vergoeding

Aanmelden:
aanmelden is niet nodig, toegang en deelname is gratis

Maximaal 14 kinderen