Win de speciale Digiwijs met Donald Duck voor jou en je klasgenoten

Gepubliceerd op: 24 maart 2017 15:28

Win voor al jouw klasgenoten de Digiwijs met Donald Duck, de speciale uitgave van de Donald Duck over veilig internetten. We geven 2 sets van 30 Digiwijs met Donald Ducks weg. Dus maak je meer kans om te winnen!!!

Hoe maak jij kans op deze speciale Donald Duck?
Om kans te maken op de Digiwijs met Donald Duck beantwoord je onderstaande prijsvraag en stuur je het antwoord vóór 1 mei naar inge.snijder@bibliotheeknwveluwe.nl.
Geef hierbij ook je naam, adres en je school door. Op die manier kunnen we je de prijs sturen en weten welke schoolgenootjes je gaat verrassen.

PRIJSVRAAG

Beantwoord deze twee vragen zo duidelijk als mogelijk:

Hoe werkt de filter bubble?

én

Liever geen filter bubble? Wat moet je doen (of laten)?

Trekking van de winnaar
Op maandag 15 mei trekken wij de prijswinnaars en hoor je persoonlijk of je gewonnen hebt.

Prijsvraagvoorwaarden
Je zit in groep 7 of 8 en verklaart toestemming van (een) ouder(s) te hebben gekregen voor deelname aan de prijsvraag. Je zit op een basisschool in het werkgebied van Bibliotheek Noordwest Veluwe.
De gewonnen Donald Duck-uitgaven moeten (gratis) uitgedeeld worden aan kinderen.
Je mag maar één keer deelnemen aan de prijsvraag.
Er is geen discussie mogelijk over de uitslag en toekenning  van de prijswinnaar.
De winnaar van de prijs geeft Bibliotheek Noordwest Veluwe toestemming om kosteloos de verstrekte persoonsgegevens en eventueel een foto van de deelnemer te gebruiken bij promotionele activiteiten in verband met de prijsvraag alsmede in het kader van de bekendmaking van de winnaar.