Seminar 'Slim opgroeien met schermen' o.l.v. Justine Pardoen

Gepubliceerd op: 22 maart 2017 11:18

Bibliotheek Noordwest Veluwe en Centrum voor Jeugd en Gezin Harderwijk organiseren op donderdag 6 april het seminar SLIM OPGROEIEN MET SCHERMEN onder leiding van JUSTINE PARDOEN. Dit seminar is interessant voor zowel ouders, opa’s en oma’s als jeugdprofessionals.

Schermen hebben een grote aantrekkingskracht op de allerkleinsten. De ukkies weten feilloos hun favoriete filmpje of app te vinden op de tv, smartphone van mama of tablet van opa. Ze vermaken zich er prima mee. Wel hebben veel ouders en opvoeders vragen over het mediagebruik van (hun) jonge kinderen. Zitten ze niet te lang achter een scherm? En de content die ze bekijken, is dat goede content?

Justine Pardoen
Justine Pardoen (hoofdredacteur Ouders Online, spreker, schrijver, adviseur mediaopvoeding, Bureau Jeugd & Media) verleidt ons op deze avond om even stilstaan bij onze idealen als het gaat om jonge kinderen en het leren omgaan met schermmedia. Zodat we alle keuzes die we maken, kunnen uitleggen.

Datum: 6 april
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Academiestraat 5 in Harderwijk

Het seminar is gratis, van te voren aanmelden is nodig. Aanmelden kan via e-mail: kaartverkoop@bibliotheeknwveluwe.nl.