Luisteren voor je lijst

Gepubliceerd op: 20 februari 2017 19:40

Te laat begonnen met lezen voor je literatuurlijst en nu in tijdnood? Dan kun je naast lezen ook eens een boek luisteren. Met de 'Luisteren voor je lijst' selectie in de Luisterbieb. Op al die momenten dat je iets anders aan het doen bent, maar je oren nog vrij zijn. Tijdens het sporten, reizen of het lopen van je krantenwijk.

Hoe werkt het?
Je downloadt de gratis Luisterbieb app van de Bibliotheek. Als lid van de Bibliotheek heb je toegang tot alle luisterboeken. Als niet-lid heb je toegang tot een mooie selectie. In 'Luisteren voor je lijst' staan titels voor zowel HAVO, VWO als VMBO. Van Jan Terlouw tot Kees van Kooten, van Tommy Wieringa tot Harry Mulisch.

Waar en wanneer je wilt
Je downloadt de luisterboeken via wifi, daarna luister je offline. Zo kun je altijd en overal luisteren naar boeken voor je literatuurlijst. Waar en wanneer ke maar wilt

Meer weten
Ga naar bibliotheek.nl/luisterenvoorjelijst voor meer informatie en een overzicht van alle luisterboeken.