BiebPanel, het online klantenpanel van uw bibliotheek

Gepubliceerd op: 20 februari 2015 14:33

Adviseer uw bieb! Doe mee met het online klantenpanel!

Uw mening telt! Via het online klantenpanel van Bibliotheek Noordwest Veluwe heeft u dé kans om mee te denken over bijvoorbeeld de bewegwijzering in de bibliotheek, de kastindeling, onze voorleesmiddagen, e-books in de collectie, een leescafé en over heel veel andere zaken.

Viermaal per jaar ontvangt u een online vragenlijst en laat u ons weten wat u goed vindt of juist anders wilt. Wij gebruiken die uitkomsten om onze dienstverlening te verbeteren. Het invullen van de vragenlijst is leuk om te doen en kost u per keer slechts een minuut of tien! En, het wordt door ons zeer gewaardeerd!

De vragenlijsten gaan over diverse onderwerpen, zoals de collectie of onze programmering. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt. Een samenvatting van de resultaten van alle onderzoeken publiceren wij na afloop op onze website. Meedoen of meer informatie? Ga naar biebpanel.nl.

Wie zoeken we?
Ouder dan 16 jaar en maakt u gebruik van de bibliotheek? Jong, oud, man, vrouw: iedereen is dan welkom om mee te doen. Meld u aan via onze website! We hopen snel nieuwe deelnemers te mogen verwelkomen als lid van ons klantenpanel.