Resultaat 1 - 10 (van 228)

• Workshop Hologramprojector maken (8-12 jaar) Bekijk details

28 maart 2017

Bibliotheek Noordwest Veluwe verzorgt op woensdag 26 april a.s. een workshop Hologramprojector maken. Een hologram is een 3D figuur die in de lucht lijkt te bewegen. Je ziet dus een afbeelding op een plek waar je hem niet verwacht.

Bekijk details van Workshop Hologramprojector maken (8-12 jaar)

• Win de speciale Digiwijs met Donald Duck voor jou en je klasgenoten Bekijk details

24 maart 2017

Win voor al jouw klasgenoten de Digiwijs met Donald Duck, de speciale uitgave van de Donald Duck over veilig internetten. We geven 2 sets van 30 Digiwijs met Donald Ducks weg. Dus maak je meer kans om te winnen!!!

Bekijk details van Win de speciale Digiwijs met Donald Duck voor jou en je klasgenoten

• Seminar 'Slim opgroeien met schermen' o.l.v. Justine Pardoen Bekijk details

22 maart 2017

Bibliotheek Noordwest Veluwe en Centrum voor Jeugd en Gezin Harderwijk organiseren op donderdag 6 april het seminar SLIM OPGROEIEN MET SCHERMEN onder leiding van JUSTINE PARDOEN. Dit seminar is interessant voor zowel ouders, opa’s en oma’s als jeugdprofessionals.

Bekijk details van Seminar 'Slim opgroeien met schermen' o.l.v. Justine Pardoen

• Literaire avond met 'Gouden jaren' schrijver Annegreet van Bergen Bekijk details

17 maart 2017

Annegreet van Bergen geeft tijdens de Boekenweek 2017 op 30 maart een literaire lezing in Putten. In Het Koetshuis (op Landgoed Schovenhorst) komt ze vertellen over haar bestseller “Gouden jaren”, het boek dat maandenlang in de Bestseller Top 60 heeft gestaan.

Bekijk details van Literaire avond met 'Gouden jaren' schrijver Annegreet van Bergen

• Belastingaangifte doen: het kan in de bibliotheek! Bekijk details

14 maart 2017

Vóór 1 mei moet je aangifte doen voor de inkomstenbelasting. Wil je dit zelf doen, maar heb je geen computer of internet? Dan ben je van harte welkom in de Bibliotheek. De Bibliotheek zorgt voor een veilige computer, internetverbinding en een printer. Bij vertrek wordt alleen gevraagd om de prints te betalen.

Bekijk details van Belastingaangifte doen: het kan in de bibliotheek!

• Boekenweek 2017 Bekijk details

12 maart 2017

De 82ste Boekenweek vindt plaats van 25 maart t/m 2 april 2017 en heeft als thema Verboden vruchten. De Boekenweek is hét literaire hoogtepunt van het jaar en deze week laat de Bibliotheek Noordwest Veluwe niet ongemerkt aan zich voorbij gaan. Graag presenteert de Bibliotheek, naast de collectie mooie boeken, ook een aantal leuke activiteiten die georganiseerd worden voor en tijdens de Boekenweek.

Bekijk details van Boekenweek 2017

• Dyslexie? Je kunt me nog meer vertellen! Bekijk details

28 februari 2017

Meer te weten komen over dyslexie? Met ervaringsdeskundigen praten over lees- en leerproblemen en ervaring uitwisselen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die de bibliotheek heeft voor kinderen met leesproblemen, kom dan langs in Bibliotheek Putten op vrijdagavond 19 mei van 18.30 tot 20.30 uur. Die avond organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe in samenwerking met Oudervereniging Balans en Centraal Nederland een inloopbijeenkomst over dyslexie. De toegang is gratis.

Bekijk details van Dyslexie? Je kunt me nog meer vertellen!

• OntMoet Mama in Bibliotheek Nunspeet Bekijk details

28 februari 2017

Op donderdag 9 maart organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe in samenwerking met Centrum Jeugd en Gezin (CJG) Nunspeet en Moeders Informeren Moeders (MIM) een inloopochtend in de bibliotheek onder de naam OntMoet Mama. Ouders van/met baby’s en peuters zijn dan van harte welkom om vragen te stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen en om bij te kletsen met andere moeders terwijl de kinderen worden voorgelezen of spelen. Tijdens deze editie geeft Alice van Essen een workshop Babymassage. De...

Bekijk details van OntMoet Mama in Bibliotheek Nunspeet

• Update Politiek Café Ermelo Bekijk details

12 februari 2017

Het programma van het Politiek Café Ermelo dat op woensdagavond 22 februari in het teken staat van de Tweede Kamerverkiezingen, staat vrijwel in de steigers. Het belooft een boeiende avond te worden die mensen helpt hun keus te bepalen bij het stemmen op 15 maart, zo is het streven van de initiatiefnemers.

Bekijk details van Update Politiek Café Ermelo

• Theatervoorstelling 'De kleine walvis' ook in Ermelo een succes Bekijk details

8 februari 2017

Afgelopen zaterdag speelden Sjors & Ruud theatermakers de voorstelling 'De kleine walvis' in Ermelo. Op 28 januari speelden ze de voorstelling al in Bibliotheek Nunspeet. Ook nu hebben jong en oud genoten!

Bekijk details van Theatervoorstelling 'De kleine walvis' ook in Ermelo een succes