muziek

Leden van de Bibliotheek Noordwest Veluwe kunnen gratis cd’s, vinyl, en muziekdvd’s bij Muziekweb aanvragen. U betaalt geen leengeld voor de aanvragen van Muziekweb.

Muziekweb biedt u als lid van Bibliotheek Noordwest Veluwe een collectie aan met meer dan 300.000 lp's, 500.000 cd’s en 10.000 muziekdvd’s.
Ziet u in de catalogus een cd, lp of muziekdvd met daarbij het muziekwebicoon? Klik dan op de zoek&boek aanvragen knop en vraag de cd, lp of muziekdvd aan. De cd, lp of muziekdvd wordt naar de vestiging van uw keuze gestuurd. U kunt als lener ook rechtstreeks inloggen met uw lenersnummer op www.muziekweb.nl.

Bij Muziekweb zijn vrijwel alle muziekstijlen te leen. Ook geeft Muziekweb tips over uw muziekkeuze, informatie over artiesten, band en genres. Maak kennis met een wereld van muziek!

Muziek luisteren in Bibliotheek Ermelo

In Bibliotheek Ermelo kunt u ook gratis muziek luisteren in de bibliotheek zelf. Er staan 2 grote muziekcomputers (en headsets) waar men voor kan zitten en eindeloos muziek kan luisteren. Als je inlogt op deze touchscreens met je pasnummer en pincode kun je muziek lenen of opslaan in een verlanglijst.