Literaire avond met Annegreet van Bergen

30 maart 2017, van 20:00 tot 22:00 | Koetshuis (Landgoed Schovenhorst) in Putten

Kosten: €15,- voor leden, €17,- voor niet-leden

Annegreet van Bergen (1952, journalist, schrijver) schreef na een studie economie jarenlang voor de Volkskrant en Elsevier over economie, mens en werk en columns voor De Stentor. Eerder publiceerde ze de boeken De lessen van burn-out (2000, herdruk 2016) en Mijn moeder wilde dood (2010), een persoonlijk verhaal over zelfbeschikking.

Annegreet van Bergen (1952, journalist, schrijver) schreef na een studie economie jarenlang voor de Volkskrant en Elsevier over economie, mens en werk en columns voor De Stentor. Eerder publiceerde ze de boeken 'De lessen van burn-out' (2000, herdruk 2016) en 'Mijn moeder wilde dood' (2010), een persoonlijk verhaal over zelfbeschikking. Het boek 'Gouden jaren - hoe ons dagelijks leven in een halve eeuw onvoorstelbaar is veranderd' (2014) heeft maandenlang in de Bestseller Top 60 gestaan. Het boek werd genomineerd voor de NS Publieksprijs 2015, de Libris Geschiedenisprijs en het staat in de Top 100 van bestverkochte boeken 2015 op nummer drie!

In 'Gouden jaren' vertelt Annegreet van Bergen door middel van scherpe observaties, herkenbare anekdotes en schitterende foto’s het verhaal van de ongekende naoorlogse groei die ons leven op alle fronten heeft veranderd. Het boek laat zien hoe compleet anders ons leven er een halve eeuw geleden uitzag en dat we rijker zijn geworden dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Jongeren zullen zich prettig verbazen, iets oudere lezers vinden veel herkenning.

Eind 2016 staat een vervolg op Gouden jaren gepland. Na afloop is er signeren aan de boekentafel van Bruna Putten.

Toegangsprijs: €15,- voor leden, €17,- voor niet-leden
Kaartverkoop: via www.theaterstroud.nl, bij Bibliotheek Putten en bij VVV Putten.